Seuran uusi lasten ja nuorten vastuuvalmentaja Jenna Marjakangas!

2.8.2018
Järvenpään Voimistelijoiden uusi lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentaja esittäytyy.

”Hei olen Jenna Marjakangas, seuran uusi lasten ja nuorten harrasteliikunnan vastuuvalmentaja. Olen alun perin tullut seuraan joukkuevoimistelun alkeisryhmien kautta voimistelijana ja sieltä siirtynyt kilpailemaan aina HJM-tiimin kilpasarjan edustusjoukkueisiin asti. Päätin oman aktiiviurani kesällä 2018 ja keskityn nyt seuran lasten ohjaamiseen ja opiskeluun.

Ohjaajaurani alkoi ollessani 14-vuotias innokas valmentajanalku. Kouluttauduin hyvinkin nopeasti ja luin myös paljon voimistelusta ja valmentamisesta vapaa-ajallani. Nykyään olen koulutukseltani I-tason lasten ohjaaja sekä I-tason joukkuevoimistelun lajivalmentaja, lisäksi olen suorittanut tanssillisen voimistelun koulutuksia. Toimin seurassa voimistelukouluryhmien ohjaajana ja tanssillisen- ja joukkuevoimistelun valmennusryhmien valmentajana sekä tuomarina. Tulevalla kaudella vastaan myös lasten ja nuorten harrasteryhmien toiminnasta. Yhdessä upeiden ohjaajien kanssa luomme jokaiselle lapselle täydellisen liikkumisympäristön, jossa jokainen voi löytää liikunnan riemun!

Minusta on tärkeää näyttää lapsille ja nuorille, kuinka hauskaa liikkuminen ja terveellisesti eläminen voi olla. Tavoitteenani on johdattaa nuoria urheilijan alkuja kohti liikunnallista elämää ja terveellistä elämäntapaa. Ohjaajana parasta on nähdä kuinka voimistelijat onnistuvat ja oppivat uutta! 

Lopuksi toivotan ihania hetkiä voimistelun parissa!”