Järvenpään Voimistelijat mahdollistamassa liikkuvaa koulua!

11.9.2018Järvenpään Voimistelijat vierailivat Anttilan koululla ja osallistuivat Kinnarin koulun Olympialaisten järjestämiseen!

Järvenpään Voimistelijat vierailivat viime torstaina 6.9. Anttilan koululla pitämässä luokille näytetunteja. Tunneille osallistui 2.-5. luokan oppilaita. Oppilaat pääsivät ensin leikkimään lasten ja nuorten harrasteliikunnan ryhmistä tuttuja leikkejä Jennan ja Tomin opastuksella ja lopuksi he pääsivät vielä kiertämään rataa, jossa oli mukana joukkuevoimistelun välineistä pallo, naru, nauha ja vanne. Opplaat olivat innokkaina kokeilemassa parkour-rataa ja voimistelukoulun liikkeitä!

Järvenpään Voimistelijat osallistuivat myös Kinnarin koulun ja sen Oinaskadun yksikön Olympialaisiin perjanataina 7.9. JäV:in pisteellä pääsi kiertämään valtavaa temppurataa, jossa pääsi kokeilemaan voimistelun välineitä ja voimistelukoululiikekortteien liikkeitä! Pisteellä vierailivat kaikki Kinnarin ja Oinaskadun oppilaat. Kerralla oppilaita oli pisteellä 60-90, joten porukkaa riitti!